Tafel U-poot staal met massief eiken

€ 595,00
€ 491,74
Het blijft één van de mooiste stalen poten, het bekende U- onderstel in stalen kokers, voorzien van poedercoating.
Afmeting
Rand afwerking
Afmeting poot
Kleur stalen onderstel
Behandeling

Deze industriële tafel is voorzien van industriële U tafelpoten. Wij gebruiken hier rechthoekige kokers voor van 8x6cm voor een robuust resultaat (of de zwaardere versie in 12x8cm voor een nog robuustere uitstraling). De simpele vorm van de U tafelpoot geeft de tafel een rustige maar stoere look.

Het onderstel is standaard naar keuze behandeld in een duurzame blanke poedercoating of witte poedercoating (ral9010), hierdoor zijn de poten goed beschermd, glad en zorgt er voor dat uw kleding schoon blijft en tafelpoot makkelijk te reinigen.

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken zorgvuldig gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt tot een mooi robuust geheel.

Het rustiek eiken tafelblad is ruim 4cm massief. Dit blad wordt glad afgewerkt zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten worden opgevuld zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen.

Naar keuze kan het blad met een rechte strakke rand, of met een gewelfde boomstamrand worden gekozen.Hoeves 3
5482 NL Schijndel 
Tel. +31 (0)6 41 639 538
info@hout-art.nl
K.v.K. 60702222