Tafel ovaal Matrix poot staal met massief eiken

€ 720,00
€ 595,04
Een echte eyecatcher, de tafel met Matrix onderstel in zware 8 x 8cm of 12 x 12cm dikke stalen profielen, voorzien van poedercoating.
Afmeting
Afmeting poot
Kleur stalen onderstel
Behandeling

De ovale tafel is weer helemaal terug! Na lange tijd voornamelijk rechthoekige tafels, en daarna ook rond, is nu de ovale tafel weer terug! 
Door de afgeronde hoeken krijg je een gezelligere zitpositie aan de tafel, en door de positie in het hart van de tafel maakt dit matrix onderstel het mogelijk om stoelen rondom de tafel te plaatsen, hierdoor kunt u ook bij kleinere tafelblad afmetingen al snel 6 stoelen aan de tafel plaatsen.

 

Dit matrix tafelonderstel (3d kruispoot) is gemaakt uit zware stalen profielen van 8 x 8 cm, (of de zwaardere versie in 12x12cm voor een nog robuustere uitstraling), en geven de tafel een echt industrieel karakter. De gebruikte stalen kokers kruisen elkaar waardoor de populaire X vorm ontstaat.
De zichtbare lassen geven het tafelonderstel een extra stoer en robuust karakter. 


Het onderstel is standaard naar keuze behandeld in een duurzame blanke poedercoating of witte poedercoating (ral9010), hierdoor zijn de poten goed beschermd, glad en zorgt er voor dat uw kleding schoon blijft en tafelpoot makkelijk te reinigen.


De 4 poten van het onderstel zijn alle voorzien van een stevige stelvoet, waardoor de tafel op elke ondergrond recht te stellen is.


Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken zorgvuldig gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt tot een mooi robuust geheel.

Het rustiek eiken tafelblad is ruim 4cm massief. Dit blad wordt glad afgewerkt zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten worden opgevuld zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen.
Hoeves 3
5482 NL Schijndel 
Tel. +31 (0)6 41 639 538
info@hout-art.nl
K.v.K. 60702222