Salontafel Matrix poot staal met massief eiken

€ 295,00
€ 243,80
Een echte eyecatcher, de tafel met Matrix onderstel in zware 8 x 8cm dikke stalen profielen, voorzien van poedercoating.
Afmeting
Rand afwerking
Kleur stalen onderstel
Behandeling

Dit matrix tafelonderstel (3d kruispoot) is gemaakt uit zware stalen profielen van 8 x 8 cm, en geven de tafel een echt industrieel karakter. De gebruikte stalen kokers kruisen elkaar waardoor de populaire X vorm ontstaat.
De zichtbare lassen geven het tafelonderstel een extra stoer en robuust karakter. 


Het onderstel is standaard naar keuze behandeld in een duurzame blanke poedercoating of witte poedercoating (ral9010), hierdoor zijn de poten goed beschermd, glad en zorgt er voor dat uw kleding schoon blijft en tafelpoot makkelijk te reinigen.

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken zorgvuldig gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt tot een mooi robuust geheel.

Het rustiek eiken tafelblad is ruim 4cm massief. Dit blad wordt glad afgewerkt zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten worden opgevuld zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen.

Naar keuze kan het blad met een rechte strakke rand, of met een gewelfde boomstamrand worden gekozen.Hoeves 3
5482 NL Schijndel 
Tel. +31 (0)6 41 639 538
info@hout-art.nl
K.v.K. 60702222