Rigostep Skylt Original ultramatte pu-lak 4 ltr

€ 131,95
€ 109,05
SKYLT is een uniek product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. SKYLT is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slagvast. Met SKYLT behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden gereinigd.

Rigostep Skylt Original Ultramatte PU-lak is een polyurethaanlak bestaande uit 2 componenten; een A component en een B (harder) component.

Met Rigostep Skylt Original Ultramatte PU-lak krijgt het oppervlak een ultra matte laklaag en een onbehandelde uitstraling. Rigostep Skylt Original kan aan gebracht worden op parket en plankenvloeren en ook op betonvloeren, linoleum, kurkvloeren en (houten) meubels. Rigostep Skylt Original is een sterke en solide lak welke uitermate geschikt is voor ruimtes die intensief worden belast.

Rigostep Skylt Original heeft een uitstekende beschermende werking tegen vuil en water. Voor een nog sterkere, slijtvaste en krasbestendige afwerkingslaag voor belopen oppervlaktes zoals vloeren, kunt u 2 lagen Rigostep Skylt Original aanbrengen en als laatste laag Rigostep Skylt Titanium. De Rigostep Skylt Titanium is minder gevoelig voor glansstrepen.

Eigenschappen:

 

  • Verwerkingstemperatuur: 10-30 graden
  • Overlakbaar na: 3 tot 4 uur
  • Schuurbaar na: 8 uur
  • Licht belastbaar na: 12 tot 16 uur
  • Volledig belastbaar na: 7 tot 14 dagen
  • Verbruik: 10 tot 12 m2/literHoeves 3
5482 NL Schijndel 
Tel. +31 (0)6 41 639 538
info@hout-art.nl
K.v.K. 60702222