Tafel Twister poot staal massief eiken

€ 775,00
€ 640,50
Echt wat anders, de tafel met Twister onderstel in 8x8cm dikke stalen kokers, voorzien van poedercoating. Door het speelse mikado effect krijgt de tafel echt een ander karakter.
Afmeting
Rand afwerking
Kleur stalen onderstel
Behandeling

Dit twister tafelonderstel (mikado poot) is gemaakt uit stalen kokers van 8 x 8 cm, en geven de tafel een echt industrieel karakter. De gebruikte stalen kokers kruisen elkaar als een soort mikado.

De zichtbare lassen geven het tafelonderstel een extra stoer en robuust karakter.

Door de positie in het hart van de tafel maakt dit twister onderstel het mogelijk om stoelen rondom de tafel te plaatsen, hierdoor kunt u ook bij kleinere tafelblad afmetingen al snel 6 stoelen aan de tafel plaatsen. 

Het onderstel is standaard naar keuze behandeld in een duurzame blanke poedercoating of witte poedercoating (ral9010), hierdoor zijn de poten goed beschermd, glad en zorgt er voor dat uw kleding schoon blijft en tafelpoot makkelijk te reinigen.

De 4 poten van het onderstel zijn alle voorzien van een stevige stelvoet, waardoor de tafel op elke ondergrond recht te stellen is.Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken zorgvuldig gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt tot een mooi robuust geheel.

Het rustiek eiken tafelblad is ruim 4cm massief. Dit blad wordt glad afgewerkt zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten worden opgevuld zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen.

Naar keuze kan het blad met een rechte strakke rand, of met een gewelfde boomstamrand worden gekozen.Hoeves 3
5482 NL Schijndel 
Tel. +31 (0)6 41 639 538
info@hout-art.nl
K.v.K. 60702222