Tafel Matrix poot staal met steigerhout

€ 450,00
€ 371,90
Een echte eyecatcher, de tafel met Matrix onderstel in zware 8 x 8cm of 12 x 12cm dikke stalen profielen, voorzien van poedercoating.
Lengte
Breedte
Afmeting poot
Kleur stalen onderstel
Houtsoort
Behandeling
Waterafstotende coating

Dit matrix tafelonderstel (3d kruispoot) is gemaakt uit zware stalen profielen van 8 x 8 cm, (of de zwaardere versie in 12x12cm voor een nog robuustere uitstraling), en geven de tafel een echt industrieel karakter. De gebruikte stalen kokers kruisen elkaar waardoor de populaire X vorm ontstaat.
De zichtbare lassen geven het tafelonderstel een extra stoer en robuust karakter.

Door de positie in het hart van de tafel maakt dit matrix onderstel het mogelijk om stoelen rondom de tafel te plaatsen, hierdoor kunt u ook bij kleinere tafelblad afmetingen al snel 6 stoelen aan de tafel plaatsen.


Het onderstel is standaard naar keuze behandeld in een duurzame blanke poedercoating of witte poedercoating (ral9010), hierdoor zijn de poten goed beschermd, glad en zorgt er voor dat uw kleding schoon blijft en tafelpoot makkelijk te reinigen.

De 4 poten van het onderstel zijn alle voorzien van een stevige stelvoet, waardoor de tafel op elke ondergrond recht te stellen is.Hoeves 3
5482 NL Schijndel 
Tel. +31 (0)6 41 639 538
info@hout-art.nl
K.v.K. 60702222